Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

SEMT PAZARINDA İLKELLİK
 Üzeri kapalı, vatandaşa alış-veriş rahatlığı getirecek semt pazarları vatandaşın özlemi iken, şimdi Bahçelievler semt pazarı müşterileri ve satıcıları, ilkellikten kurtulmak için yetkililere sesleniyorlar.

“Özellikle kış günleri perişan oluyoruz. Yağmur karşısında bezlerden ve naylonlardan oluşan örtülerle pazarda sattıklarımızın üzerini kapattığımız gibi, vatandaşın da ıslanmaması için çaba gösteriyoruz. Yaz günü de güneşten rahatsız olunuyor. Başkanların seçimde verdikleri sözü yerine getirmesini bekliyoruz” diye dertlenir ve şikayetlerini sıralarken, semt pazarlarına ucuzluk geldi.

Yaz mevsimi sebebiyle yerli ürünlerin kasalarda yerini alması, sera sebze-meyvelerin pazarlardan çekilmesi ile beraberinde gelen ucuzluk, vatandaşı da sevindirmedi değil.

YAKIN KÖYLERDEN GELENLER

Özellikle cumartesi günü Bahçelievler semt pazarına gelen müşteriler, köylerden gelen doğal ürünleri satın almak için erkenden pazarı mesken tutarken, hormonlu sera ürünlerinden bıktıklarını da söylemeden yapamıyorlar.

Özellikle köy yoğurtları ve sebze-meyveleri bu mevsimde vatandaşların ilk tercih ettiği ürünler olurken, etiketlerdeki fiyat düşmeleri de ayrıca sevince gark ediyorken, semt pazarı satıcıları, yazın gelmesinden, fiyatların düşmesinden ve sebze ve meyvedeki bolluğun alıcıya yansıtılmasından memnun olduklarını söylediler.








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol