banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SAZLARINI GAZETECİLER İÇİN ÇALDILAR
 

Birbirinden değerli halk ozanlarının sahne aldığı Edeler Sıra gecesinde sazlar bu kez basın mensupları için çalındı, şiirler okundu, türküler söylendi. Gecenin sunuculuğunu yapan Karaozan Eshabil Karademir, Halk Ozanları Kültür ve Dayanışma Derneği olarak her Cumartesi düzenledikleri Edeler Sıra Gecesi programı ile bir kültürü yaşatmaya çalıştıklarını söyledi ve tüm hemşehrilerini davet etti.  

Afrin’de görev yapan askerlerimiz için kahramanlık türkülerinin ve şiirlerinin okunduğu gecede, Duayen Gazeteci nam-ı diyar Karaozan Eshabil Karademir, gazetecilerin isteği üzerine sazı eline aldı ve Pakize ve Dertlerim Düğüm Düğüm adlı eserlerini seslendirdi. Öksüz Ozan İhsan Öksüz ve Rıza Çiftçi’nin atışmaları da muhteşemdi.

Sıra Gecelerinin vazgeçilmezi çiğ köfte ikramının ardından sona eren geceye katılan, Yorum Gazetesi Kurucusu Gazeteci Duayen Yılmaz Akçakale, Yorum Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kürşad Kerem Akçakale, Yorum Gazetesi Haber Müdürü Meliha Şeyda Akçakale, Özgür Haber Gazetesi Sahibesi Neşe Yıldızhan, Kahramanmaraş Haberi Gazetesi Sahibi İsmail Koyuncu, Medya Gazetesi Sahibi Halil Hınaz ve Maraş Aktuel Haber Sitesi Sahibesi Sibel Atıcı, Halk Ozanlarına kendileri onuruna düzenlenen eşsiz program için teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol