Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

SATRANÇTA AVRUPA BAŞARISI
 28 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında Karadag’ın Budva kentinde yapılan Avrupa Şampiyonluğu turnuvasında Türkiye’yi 10 yaş genel kategorisinde temsil eden Aydınçelebi, oynamış olduğu 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 7.5 puan ile Avrupa Şampiyonu olmaya hak kazandı.

48 farklı ülkeden 1045 sporcunun yer aldığı turnuvada, Aydınçelebi ayrıcaTürkiye’den katılan 47 sporcu içerisinde tek derece elde eden öğrenci olarak Türkiye’nin gururu oldu.

Daha önce sergilediği ulusal ve uluslararası performans sonucu Milli Takım sporcusu da olan Aydınçelebi,şampiyonlukkupası ile ödüllendirildi.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, öğrencileri Kağan Aydınçelebi,  ailesi ve satranç öğretmenini kutlayarak, ‘’Aynı zamanda akademik çalışmalarında da başarılı olan öğrencimiz yaptığı beyin sporu ile birlikte derslerindeki başarının daha da üst seviyelere çıkarılabileceğini kanıtlamıştır” dedi.

Kağan Aydınçelebi’nin diğer öğrencilere iyi bir örnek oluşturduğunun altını çizen Köylüoğlu, hedefe ulaşmak için disiplinli ve programlı çalışmanın önemini gösterdiğini belirtti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol