Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

SANKO’DA ORGAN BAĞIŞI HAFTASI
 3-9 Kasım tarihleri arasında açık kalacak stantta ziyaretçilerle organ bağışı hakkında bilgiler paylaşılıyor, organ bağışında bulunmak isteyenlerin kaydı alınıyor.

 

Organ Bağış Haftası nedeniyle 7 Kasım 2015 tarihinde Genel Cerrahi Bölüm Başkanı ve Organ Nakli Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. M. Fatih Yüzbaşıoğlu tarafından, “Böbrek Nakli ve Organ Bağışı” konulu konferans verilecek.

 

ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ

 

Sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen ve dünya standartlarında hizmet verilen hastanede, acil servis, biyokimya, patoloji ve klinik mikrobiyoloji laboratuvarları, radyoloji, nükleer tıp, kardiyovasküler cerrahi, organ nakli merkezi, nefroloji, genel cerrahi, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, dahiliye, gastroenteroloji, endokronoloji, kulak burun boğaz, pediatri, kardiyoloji, göğüs hastalıkları, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, plastik rekonstrüktif cerrahi, göz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, psikiyatri, göğüs cerrahisi, dermatoloji ve üremeye yardımcı tedavi merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol