banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SANKO PARK’TA 23 NİSAN KUTLAMASI
 Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, çocukları resim yapmaya ve sanatsal etkinliklere yöneltmeye teşvik amacıyla düzenledikleri resim yarışmasına gösterilen ilgiden mutluluk duyduklarını söyledi.

Yarışmanın 5-8 ve 9-12 yaş gruplarındaki çocukların katılımı ile iki kategoride düzenlendiğini belirten Büyükaksu, “Resim yarışmasında birincilere Ipad, ikincilere akülü araç ve IpodTouch, üçüncülere ise bisiklet armağan edeceğiz” dedi.

Büyükaksu, yarışmada dereceye girenlerin ödüllerinin yarın Sanko Park AVM’de düzenlenecek törenle takdim edileceğini kaydetti.


SANKO PARK

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros,  İpekyol,  Defacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol