Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

SANKO PARK BAYRAMA HAZIR
 Kurban bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Sanko Park’ta hem tekstil hem de ayakkabı markalarında birbirinden avantajlı indirimler yer alıyor. Alışveriş yaptıkça puan ve biriken puanlarla hediye kazandıran Sanko Park Kart da ziyaretçilere ayrı bir avantaj sunuyor.

Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, bayram dolayısıyla 13 Ekim Pazar günü saat 10.00-23.00, 14 Ekim Pazartesi günü saat 10.00-24.00, bayramın birinci günü 14.00-22.00 ve diğer günler 10.00-22.00 saatlerinde hizmet vereceklerini söyledi.

Büyükaksu, bayram boyunca tüketici memnuniyetinden taviz vermeksizin 250 bin ziyaretçi ağırlamayı hedeflediklerini kaydetti.

SANKO PARK

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe,Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros,  İpekyol, Defacto, Magon, Koton, Flo, Stefenal ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ortak buluşma alanı sunuyor.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol