Öne Çıkanlar MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Bu haber kez okundu.

SANKO MAKİNA’DAN BÜYÜK ORGANİZASYON
 Kıtaların buluştuğu İstanbul’da düzenlenen toplantıda Afrika ve Ortadoğu ülkelerinin Doosan bayileri bir araya geldi, bölgesel satış ve pazar payı analizleri yapıldı. Toplantıda, önümüzdeki üç yılda Doosan markasının Ortadoğu ve Afrika pazarındaki geleceği, pazar payını ve satış adetlerini artırmaya yönelik stratejiler ve ülkeler bazında iş makinaları pazarının sorunları tartışıldı.

Toplantının gala yemeğinde 2013 yılının en başarılı ülkeleri ödüllerini Doosan CE yönetiminden aldı. Doosan CE firmasının Türkiye temsilcisi olan SankoMakina’yayılın en başarılı bayii ödülünü, SankoMakina’nın Ankara’daki yeni bölge müdürlüğü tesisinin Şubat ayında gerçekleştirilen temel atma törenine de katılan Doosan CE Uluslararası Satış Direktörü ChrisJeong takdim etti.

SankoMakina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, ödülü alırken yaptığı konuşmada, SankoMakina’nın böylesine önemli, uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapmanın memnuniyetini yaşadığını söyledi.

Hamut, “Ayrıca, Doosan CE nezdinde başarılı bir yıl geçirmiş olmanın ve bunun ödüllendirilmesinin çifte mutluluğunu yaşıyoruz. Doosan CE yönetimine ve tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

Doosan CE bayi toplantısı, tarihi yarımada ve boğaz turunun ardından sonra erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol