Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

SANKO GELENEKSEL İFTAR YEMEKLERİ
   Gaziantep Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Konukoğlu, “paylaşmak mutluluktur” anlayışı ile düzenledikleri iftar yemeklerine Sanko çalışanlarının eş ve çocuklarının da katıldığını anımsatarak, salonu, “İşte Sanko Ailesi” olarak tanımladı. 


   Konuşmaların ardından hep birlikte iftar yemeği yenildi, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan ve Cengiz Konukoğlu masaları dolaşarak, yemeğe aileleri ile katılan çalışanlara hoş geldiniz dileklerini iletti. 

   Yemeğe katılanların müzik eşliğinde eğlenmesi sonrasında, çekilişle katılımcılara 5 yarım, 5 tam altın armağan edildi, Sanko’da 10, 15, 20 ve 25 yıldan beri çalışan personele, içerisine fotoğrafları işlenmiş kristal teşekkür plaketi verildi. 

   Sanko iftar yemekleri, Ramazan ayı boyunca Sanko’nun yatırımlarının bulunduğu tüm illerde, Holding yöneticilerinin de katılımı ile gerçekleştirilecek.   

   Yemeğe, Sanko Holding Personel Koordinatörü Tilal Ulaşlı, Sanko Tekstil Genel Müdürü Ökkeş Cansız, Sanko Havlu Genel Müdürü Serdar Erpamukçu, Finans Direktörü Mustafa Günbulut, Sanko Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Gürkan Tural ve TEKSİF Gaziantep Şube Başkanı Nuri Bay da katıldı.










Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol