Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ŞAHİN’DEN MAHALLE SAKİNLERİNE KONSER!
 Muhtarlık yarışı tamamen rekabete dönüştü.

Öyle ki, muhtar adayları, farklı, uçuk-kaçık değil, ayağı yere basan projelerde dahi siyasi partilerin belediye başkan adaylarını geride bırakırken, Onikişubat Mahallesi Muhtar Adayı, gazeteci arkadaşımız Gökhan Şahin, mahalle sakinleri için konser düzenledi, dinleyenlerin kulaklarının pası silindi.

Kahramanmaraş’ın en güzel mekânı olan, özel gün ve toplantılar için vazgeçilmez adres; Liva Düğün Salonundaki konserde, önce sahneye Nurcan çıktı. Güzel sesi ve fiziği ile dinleyenlere müzik ziyafeti çekti, genellikle Türk Sanat Müziğinden verdiği örneklerle herkesi kendine hayran bıraktı.

Türk Sanat Müziği konseri ardından, sunumunu Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci’nin yaptığı gecede, Onikişubat Mahallesi Muhtar Adayı Gökhan Şahin’in azaları ile tanışma faslı başladı.


ŞAHİN, “BEN BU SEÇİMİ ALIRIM!”

Geceye katılan Muharrem Gül, Ahmet Polat,  Sait Koç, Hacer Ateş, Ruşen Kesmegülü ve  Halil Demir, hizmet için yola çıktıklarını söylerken, Muhtar Adayı Gökhan Şahin, amacının mahalle sakinleri ile bir araya gelmek, onlara 30 Mart mahalli seçim öncesi moral aşılamak olduğunu söyledi, önümüzdeki pazar günü yapılacak mahalli seçimlerden kendisinin muhtar olarak çıkacağını ileri sürdü ve bir de iddialı vaatte bulundu,”Muhtar olduğumda, seneler önce amatör ligde top koşturan 12 Şubat futbol takımını kuracağıma söz veriyorum” dedi.

Geceye katılana mahalle sakinleri Gökhan Şahin’in bu jestinin karşılıksız kalmayacağını söylerken, ‘en büyük muhtar bizim muhtar’ dediler.


GÖZDE’DEN TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ

12 Şubat Mahallesi yaklaşık 10.500 nüfusu sahip iken, 30 Mart mahalli seçimlerinde oy kullanacak seçmen sayısı 7.620 iken, bu kez de sahneye Türk Halk Müziğinin güzel yorumcusu Gözde çıktı. Birbirinden güzel türkülerle dinleyenleri mest etti, söylediği türküler eşliğinde gençler ve geceye katılan mahalle sakileri halay çektiler, oyunlar oynadılar.

Misafirlere çerez, tatlı ve dondurma ikramı sonrası, bu şehirde yaptığı başarılı hizmetlerden ötürü Jeoloji Mühendisi SU-MA firma yönetim kurulu başkanı ve MHP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Suat Silahlı’ya plaketini güzel yorumcu Gözde verirken, mahalle sakinleri düzenlediği gece için, kendilerini hatırladığı için gazeteci Gökhan Şahin’e teşekkür ettiler.




















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol