Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

SAĞLIK SEN VE ‘ZAFERİN GÖZYAŞLARI’
 Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık Sen Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, Çanakkale Zaferinin 100. yıldönümü sebebiyle duygularını konuklarla paylaşırken, gecenin anlamına ilişkin nezih bir açılış konuşması yaptı.

Bunu, Kahramanmaraş’ta genel yetkili tek sendika olan Sağlık Sen’in eski değil, eskimeyen başkanı, AK Parti milletvekili aday adayı Mutlu Kaya takip etti. Kaya yaptığı kısa selamlama konuşmasında geceyi tertip edenlere teşekkür etti. Takiben söz alan eski sağlık il müdürü ve bu dönem milletvekili adayı Dr. İlker Çitil, sağlık müdürlüğü döneminde yaptıklarından kesitler aktardı.

Arkasından mikrofona gelen AK Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal ise, Çanakkale’yi ve Çanakkale Mücadelesini insanların unutmaması gerektiğini ve her zaman hatırlanması gerektiğini dile getirdi ve hükümetin sağlık çalışanlarına getireceği iyileşmelerden söz etti, Çanakkale ruhunun her zaman  yaşatılmasının altını çizdi.

Programımıza Ak Parti Grup Bakan Vekili Mahir ÜNAL, Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat PAKDİL, Eski İl Sağlık Müdürü Milletvekili Adayı Dr.M.İlker ÇİTİL, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER, Ak Parti İl Başkanı Metin DOĞAN, Sağlık Sen Onursal Başkanı Mutlu KAYA, Memur Sen İl Bakanı Adnan ALAGÖZ, Sağlık müdür vekili Murat Coşkun, Adıyaman ve Osmaniye Sağlık Sen İl Başkanları ile Sağlık çalışanlarımız yoğun ilgi gösterdiler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol