Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE “SAĞLIKTA EĞİTİM GÜNLERİ” DEVAM EDİYOR
 Rahim ve meme kanseri bayanlarda çok sık görülen kanser türlerinin arasındadır. Erken teşhis edildiği taktirde tedavisi mümkün olan bir hastalıktır.

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü ile Suzan-Abdülhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi’nin ortak düzenlediği “Sağlıkta Eğitim Günleri” kapsamında usta öğreticilerle yapılan “Eğitim Talep Anketi” sonucunda en çok talep gören konularla ilgili eğitimler verilmeye devam edilmektedir.

Bu kapsamda, 7 Mart 2014 tarihinde, saat 10:00’da Suzan- Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim merkezinde görev yapan usta öğreticilerde farkındalık oluşturma ve bu sayede toplum bilincinin geliştirilmesine katkıda bulunma hususunda “Kadınlarda Sık Görülen Kanserler “konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.  

Halk Eğitim Merkezindeki yaklaşık 300 usta öğreticiye, Kahramanmaraş Nezip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Ünitesi Doktorlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Selim Karaküçük’ün slayt sunumu eşliğinde yapıldı.

Eğitim toplantısında; İl Sağlık Müdürlüğü Araştırma Bilgi Sistemleri ve Sağlığın Geliştirmesi Şube müdürü Bio. Şahin Yelek ve şube personelleri Ayşe Kilitçioğlu, Nihan Özer  ve Birgül Erden  hazır bulundu.

Bilgilendirme toplantısı, Dr.Selim Karaküçük’ün, usta öğreticilerin sorularını tek tek  cevaplandırmasıyla sona erdi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol