Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

SABANCI RESMEN BAŞVURDU
 22 Ekim Salı günü, Anavatan Partisi il eski başkanlarından sanayici ve işadamı Mehmet Sabancı, Parti binasında başvuru evraklarını AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av.Ahmet Özdemir’e teslim ederken, gönül gözüyle misafirleri selamladı, Kahramanmaraş’ı bir muhabbet, bir sevda ve bir aşk olarak yorumladı.

“Bu duygularla bu kutlu yolculuğa çıktım. Ekibimle, yol arkadaşlarımla çıktım. Niyetimiz halis. Niyetimiz muhteşem bir Kahramanmaraş inşa etmek. Bu aslında bir hayal değil, bir efsane de değil. Bunu hepe birlikte, el ele gönül gönüle vererek başaracağız” diyen Onikişubat ilçe belediye başkan aday adayı Sabancı, partinin büyükleri ve ağabeyleri olarak yorumladığı isimlerin de bu kent için bir kazanç olduğunu ileri sürerek, teşkilatla, ilçe başkanları ile bu yarışı kazanmak için yola çıktığını söyledi.

Sabancı, “Çıktığımız yolun zor ama kutsal olduğunu biliyorum. Rabbim bize bu yolculukla mahcup etmesin!” diye konuştu ve her zaman yanlarında olan basın mensuplarına da övgüler yağdırdı, onlara teşekkür etmeyi unutmadı.

SİYASİ TECRÜBESİ OLAN İSİM

Sabancı’nın AK Partiden aday adaylığını açıklaması ardından söz alan Onikişubat İlçe Başkanı Av.Ahmet Özdemir ise başvuru evraklarını teslim aldığını, Mehmet Sabancı’yı temiz siyaseti ile tanıdığını, tecrübelerinden istifade edilmesi gerektiğine işaret ederek, “Mehmet Sabancı abimiz siyasi tecrübesi olan bir isim. Partimizi temsilen Onikişubat ilçesine aday adayı olmasından son derece mutluyum ve kendisine başarılar d iliyorum” dedi.

Resmen aday ad aylığını açıklayan Mehmet Sabancı,  parti binasına yaklaşık 60 kişilik bir gurupla katılırken, kendisine destek verenler arasında, AK Parti ili eski başkanı Mustafa Sarıkaya, Anavatan Partisi merkez ilçe eski başkanı Akın Yağcı, Tes-İş Şube Başkanı Ö.Lütfi Ergin, Anavatan Partisi il eski başkanlarından Mustafa Nazan Öncül ve Onikişubat ilçe başkan yardımcısı Cuma Karalar katıldı.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol