Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

SABANCI, GÖNÜL DOSTLARI İLE BULUŞTU
 Bayramın üçüncü günü, saat 15.00’de, Tavşantepe İtfaiye karşısındaki bürosunda görkemli bir kalabalık önünde aday adaylığını açıklayan Mehmet Sabancı, Şeyh Edepali’nin oğlu Osman Gazi’ye vasiyeti olan bir sözcükle başladı, hiç bir başarının kolay elde edilmediğini söyledi, Anavatan Partisi lideri merhum Turgut Özal’dan sonra, gelmiş geçmiş liderler içerisinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a övgüler yağdırdı.

Siyasi arenada yola çıkmadan önce, AK Parti milletvekilleri ile görüştüğünü, onlardan aldığı cesaretle aday adaylığına soyunduğunu belirten Mehmet Sabancı, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç’a bu meselede kendisine cesaret verdiği için teşekkür etti.

Tane tane ve seçkin bir dille konuşurken, gönül dilinin önemine de değinen ve bağlamda gönül dostlarım dediği kalabalığa seslenen ve gönüllere hitap eden  Sabancı; Onikişubat ilçesine damgasını vuracağını belirterek, çıktığı hayırlı yolculuğun hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

ÇOCUKLARA HARÇLIK VERDİ

Etrafını saran ve bayramlaşmaya gelenler arasında çocuklar da vardı. Sabancı, elini öpen çocuklara bayram harçlığı verdi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı aday adaylığını açıklama ortamına katılanlar arasında, Anavatan ve DYP eski il başkanı müteahhit-işadamı Yakup Aktaş, Necati Doğan, Tes-İş Şube Başkanı Ömer Lütfi Ergin, köy ve mahalle muhtarları yanında, basın da büyük ilgi gösterdi.

Bu arada, Sabancı’nın eski yol arkadaşları ona destek verirken, işadamı Faruk Bilgili de katılımcılar arasındaydı.

Aday adaylığının açıklanması ardından konuklara tatlı ikram edildi.



















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol