banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

REGAİP KANDİLİNDE DULKADİROĞLU’NUN CAMİLERİ GÜL AÇTI
 Mübarek gün ve gecelerde çeşitli uygulamalar yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, camileri gül kokularıyla buluşturarak bu uygulamalara bir yenisini daha ekledi. Regaip Kandili nedeniyle ilçede bulunan 26 camide gül suyu uygulaması yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, camileri gül kokularıyla buluşturdu. Vatandaşlara kandil çöreği ve şekeri de ikram eden Dulkadiroğlu Belediyesi, özel gün ve gecelerde bu uygulamaları sürdüreceklerini bildirdi.
Konuyla ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, özel gün ve geceleri atmosferine uygun bir şekilde idrak ettiklerini söyledi. Vatandaşların en güzel ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri adına böyle bir uygulama yaptıklarını kaydeden Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Öncelikle Regaip Kandilinin ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Mübarek üç aylarının müjdecisi bu güzel geceyi en güzel şekilde idrak etme amacıyla birkaç çalışma yaptık. Bu önemli gün ve gecelerde farklı uygulamalarımız mevcut. Bu uygulamalara camilerin gül suyuyla yıkanması ve dezenfekte edilmesini de ekledik. İlçe genelinde 26 camimizde bu uygulamayı Regaip kandili öncesinde yaptık. Kandil gecesinde de vatandaşlarımıza çörek ve şeker ikramında da bulunduk. Yıl boyunca bu uygulamalarımızı önemli gün ve gecelerde de sürdüreceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol