Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ÖZYAPRAK 2. ŞUBESİNİ AÇTI

İsmetpaşa mahallesinde, üniversite sokağı dediğimiz cadde üzerinde açılan ve sulu yemek çeşit zenginliği ile bilinen Özyaprak Lokantası, açılışa binaen ilk gün ‘ne yersen ye, 3 lira’ ile merhaba dedi.

İlk gün sebebiyle lokantada oturacak yer kalmazken, sulu yemekleri ile ünlü Lokanta sahibi Akif Nane, müşteri ve hizmet kalitesine önem verdiklerini, müşteriye sundukları yemek kalitesi yanında, fiyatlarının da kıyaslandığında uygunluğunu dile getirdi, deneyimli ahçılar ve çalışanları ile sektörde parlayan yıldız olacaklarını söyledi.

ÖĞRENCİYE 5 LİRA

Yaşamanın, özellikle son senelerde karın doyurmanın pahalılaştığı günümüzde, özellikle yemek kalitesi yanında fiyatlara da dikkat eden Akif Nane, öğrencileri de düşünerek fiyatları 5 liraya çektiklerini belirtirken, lokantanın müşterileri her geçen gün artamaya başladı.

Özellikle öğrenciler, kendilerine has uygulanan 5 liralık yemek ücretini yerinde ve normal bulduklarını belirterek, lokanta işletmesine teşekkür ediyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol