Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİ SERGİ AÇACAK
 Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel ve anlamlı çalışmaların, 22 Mayıs’a kadar sergileneceğini söyledi.

Köylüoğlu, Sanko Park Alışveriş Merkezi 3. katta bulunan serginin, her gün 10.00 – 22.00 saatleri arasında gezilebileceğini kaydetti.

ÖZEL SANKO OKULLARI

Vizyonu Gaziantep’ten dünyaya açılan bir eğitim ekolü olarak belirlenen ve anasınıfı, ilkokul, ortaokul, kolej ve fen – teknoloji lisesi bölümleri bulunan Özel Sanko Okulları’nda, yeniliklere açık, çağdaş eğitimin bütün gereklerini yerine getirmek için Türkiye’ye örnek gösterilen eğitim veriliyor.

“Eğitimde Başarının Adresi” haline gelen Özel Sanko Okulları’nda, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında ülkesine ve çevresine faydalı, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, aynı zamanda bilimsel düşüncenin temellerini atan, yerel değerlerini özümseyerek evrensel değerleri benimseyen, sosyal, sportif ve sanatsal becerilerini akademik başarılarıyla birleştiren bireyler yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

Özel Sanko Okulları, bu hedef doğrultusunda, Fen, Mühendislik, Tıp ve Sağlık Bilimleri alanlarında bilim insanı yetiştirmek amacıyla Anadolu’nun ilk ve tek Fen ve Teknoloji Lisesi'ni kurmuştur. Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi, öğrencilerini Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversitelerine yerleştirme idealinin yanında, bilim insanı adaylarını seçerek onların üniversite eğitimlerinin temellerini atacaktır.

Fen liselerindeki derslere ek olarak verilen bilimsel içerikli dersler, tam donanımlı uygulama laboratuvarları, yabancı öğretmenlerle dil eğitimi, derslik sistemi, mezuniyet portfolyosu ve sertifika programları, bitirme tezi, staj ve yurtdışı deneyimleri ile öğrencilerin üniversite başarısını garanti altına alan Fen ve Teknoloji Lisesi’nde Sanko Eğitim Modeli  veSanko Eğitim Programı uygulanmaktadır.

SANKO SANAT GALERİSİ

Gaziantep’te 2004 yılında sanatseverlerin kullanımına sunulan ve sergi açmak için yurtiçi ve yurtdışından gelenlerin büyük beğenisini kazanan Sanko Sanat Galerisi, kent kültür ve sanat etkinliklerine önemli kazanımlar sağladı.

Kurulduğu tarihten bu yana, aralarında iki defa uluslararası ressamlar buluşması, Salvador Dali ve JoanMiro sergilerinin de bulunduğu 176 sergiye ev sahipliği yapan Sanko Sanat Galerisi, 4 yıl önce taşındığı Sanko Park AVM’ye de farklı bir anlam kazandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol