Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ÖZDARENDELİ’YE KADINLARDAN TAM DESTEK
 

Özdarendeli, sabahın erken saatinde ilk olarak Kayınvalidesi Emine Yüksel Özdarendeli’yi ziyaret etti. Kayınvalidesi Emine Yüksel Hanımın elini öptü, gününü kutladı ve dualarını alarak partisinin İl Teşkilatı tarafından hazırlanan kahvaltı programına katıldı.

ANALAR HEP GÜLECEK!

Kahvaltı programına katılan tüm kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutlayan Özdarendeli: “İYİ Parti ülke yönetimine gelecek, anaların yüzü hep gülecek” dedi.

BİR KADIN DAHA ANNE OLDU

Buradan çalıştığı hastaneye geçen Özdarendeli, bir annenin doğumunu yaptırdı ve hastane çalışanlarına çiçek dağıtarak günlerini kutladı.

Parti programının ardından gün boyunca mesire alanlarını gezen Özdarendeli, kadınlara çiçek dağıtarak günlerini kutladı. Kendisinin Kadın Doğum Uzmanı olması sebebiyle de çok tanınan Özdarendeli, gittiği her yerde hemcinsleri yanına geldi ve kendisini tebrik ederek, tam destek verdiklerini söylediler.

KADINLAR, GENEL BAŞKANIMIZ MERAL AKŞENER’İ CUMHURBAŞKANI YAPACAK

Gezisi sırasında gazetecilere de açıklama yapan Özdarendeli; “Gün boyunca mümkün olduğunca tüm kadınlarımıza ulaşıp günlerini kutlamaya çalıştım ve beklentilerini dinledim. Onların ilgisi ve desteği bana inanılmaz derecede enerji verdi.

Biliyorsunuz bizim partimiz ayını zamanda Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde başlatılan bir kadın hareketi. Kadınlarımız bu harekete müthiş destek veriyorlar ve çok kararlılar. Şuna emin oldum, sadece kadınlarımızın desteği bile Genel Başkanımız Sayın Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmaya yetecek” dedi.


Her fırsatta bir anne olarak çocuklarının geleceğinden endişe ettiği için aktif siyasete başladığını önemle vurgulayan Özdarendeli; “Bugün bütün anneler çocuklarının geleceğinden kaygılı. Üniversiteyi bitirip iş bulamayan bir gençlik var. Maalesef bu işsiz gençlerimizin çoğunun psikolojisi bozuldu. Evladının çaresi kaldığını görmek, bir anne için çok acı bir durum. Bunun tarifi yok.

İnşallah partimizin uygulayacağı politikalarla, fakirlik, işsizlik, ülkenin güvenlik sorunları son bulacak. Biz kadınlar el ele verip, çocuklarımıza geleceğe güvenle bakabilecekleri, güçlü bir Türkiye emanet edeceğiz.

Bir kez daha sizlerin aracılığı ile tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve sevgilerimi yolluyorum” diye konuştu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol