Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

NÖBETÇİ AVM; PİAZZA
 Ziyaretçilerini her özel günde özel aktivitelerle ağırlayan K.Maraş Piazza’da bayram öncesi alışveriş  yoğunluğu indirim kampanyalarıyla renkleniyor.  AVM yönetiminin düzenlediği kampanyaların yanı sıra her mağazanın ayrı ayrı sunduğu farklı seçenekteki indirimler bayram alışverişi yapanların yüzünü güldürüyor.

Ziyaretçilerinin, unutulmaz ve bol eğlenceli bayram günleri yaşaması için tüm hazırlıkların tamamlandığı Piazza, bayramın ilk günü saat 14.00 de açılıp gece saat 10.00'a kadar açık kalacak. Alışveriş merkezi ikinci günden itibaren normal mesai saatlerine dönerek, sabah 10.00 ile gece saat 10.00'a kadar hizmet verecek.

Herkesin aradığı her şeyi bulabildiği, ziyaretçilerin aileleri, eş ve dostlarıyla hoşça vakit geçirdikleri bir yaşam merkezi olan K.Maraş Piazza, 1.100 araçlık kapalı ve açık otoparkı ile de ziyaretçilerine büyük kolaylık sunuyor. Kapalı otoparkı sayesinde ziyaretçilerini yaz aylarında yoğun sıcakta, kışın da yağmur ve soğuk havada yürüme sıkıntısını yaşatmayan Piazza, alışverişi kolay ve zevkli hale getiriyor.  Piazza, temiz ve ferah ortamının yanı sıra gün ışığını AVM içine yansıtan mimarisiyle de sağlıklı bir ortamda alışveriş imkânı sunuyor.

TÜM MAĞAZALAR AÇIK OLACAK!

Kentin sosyal dokusuna hitap edecek şekilde düzenlenen ve 36 dönümlük alana kurulan bölgenin en büyük, Kahramanmaraş'ın ise ilk AVM'si olan Piazza’nın, toplam 110 bin metrekarelik kapalı alanında 160'a yakın ulusal ve uluslararası marka yer alıyor. Alışverişin yanı sıra eğlence ve yaşam merkezi olarak inşa edilen Piazza'da çocuk oyun alanları, buz pisti, bowling ve sinema salonları da bulunuyor.

Ulaşım kolaylığı nedeniyle çevredeki Gaziantep, Osmaniye, Adıyaman, Malatya, Hatay ve ilçelerine de hitap eden Kahramanmaraş Piazza, bölgenin sadece ekonomisine değil, sosyal hayatına da büyük katkı sunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol