Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

NERGİZ; “İYİ’YİZ, DAHA DA İYİ OLACAĞIZ!”
 

Kimlik Gazetesinde kahvaltı programına katılan, vatandaşların partilerine olan tercih ve teveccühlerini yüzlerinden okuduğunu, bunun da mutlaka sandığa yansıyacağını söyleyen İYİ Parti Milletvekili aday adayı Av. Neslihan Koca Nergis,  partisinin 24 Haziran’da beklenin de üstünde bir zaferle çıkacağını belirterek, “AK Parti dahil, bütün partilerden partimize teveccüh var. Biz halkın karşısına küçük harflerle değil, büyük harflerle çıkıyoruz. Memurlar, işçiler, emekliler hep bizden yana. Ama insanlar renklerini, kokularını ve dokularını belli etmekten korkuyor, çekiniyorlar. Çünkü üzerlerinde iktidarın baskısı var. Sessiz bir çoğunluk var, kararsız da diyebileceğim kesim, göreceksiniz 24 Haziran’da oyunu İYİ Partiden yana kullanacaktır” dedi.

EKONOMİ İYİ DEĞİL, ÜLKE KÖTÜ YÖNETİLİYOR!

Bu ilk gerçeği her fırsatta seçmene anlattıklarını kaydeden Nergiz, genel başkanlarının cesur çıkışlarının kamuoyunda takdir gördüğünü, halkın ona inandığını,  güvendiğini ifade ederken de, “Ne demek istediğimi şöyle bir çarşıya-pazara çıktığınızda, sanayicileri ve esnafı dinlediğinizde net olarak göreceksiniz. Esnaf perişan, sanayici kan ağlıyor. Sivil toplum kuruluşları ise duyarsız. Kimse sesini çıkartmaya cesaret edemezken, korku dağları bekliyor. İktidar bizden, İYİ’den korkuyor. Ama korkunun ecele faydası yok” diye konuştu.

Nergiz, hayal aleminde yüzmediklerini, ancak halkın rüyadan uyandığına vurgu yaparken, ülkenin içerde ve dışarıda itibar kaybettiğini, ülkenin iyi yönetilmediğini sözlerine ekledi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol