Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

NE MUTLU TİCARET LİSESİ MEZUNUYUM DİYENE
 22 Mayıs Pazar günü,  okul salonunda gerçekleşen, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan mezunlar günü buluşmasının sunuculuğunu Bertiz yöresinin yiğit evladı Fatih Köşker yaparken, ‘Biz bir aileyiz, Ticaret Lisesi mezunu olmak bir şereftir’ dedi, teröre kurban giden ve şehit düşen asker ve polislerimiz için rahmet diledi.

Derneğin Başkanı, bu buluşmalarda ve organizasyonda en çok koşturan, yorulan ve emek harcayan mali müşavir Ahmet Karacan da, misafirlere seslendi, “Sizleri burada görmek benim için büyük mutluluk” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli ise, bu okuldan mezun olan insanların özel insanlar olduğunu, bugün yine bu özel insanların arasında bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. “Ben her ne kadar lise mezunu olsam da, davet edildim, bu davete icabet ettim. Sizleri kutluyorum” ifadesini kullandı.

NEREYE GİTSEM TİCARET LİSESİNİ YANIMDA GÖTÜRÜYORUM

Dernek ve okul çalışmalarına dair 3 dakikalık sinevizyon gösterisi de büyük beğeni topladı. Gösterim sonunda salondan alkışlar yükseldi.

Takiben, Ticaret lisesinden değişik dönemlerde mezun olanlara plaketleri verildi.

Arkasından 26 yıl okulun müdürlüğünü yapan Fatih Mehmet Gökce, mikrofona geldiğinde çok duygulandığını, heyecanlandığını belirterek, misafirlere seslendi, “Sizleri çok seviyorum. Bu etkinlik 2 yıl üst üste devam ediyor. Ne mutlu ticaret lisesi mezunuyum diyenlere. Şimdi bu okulda Müdür değilim ama nereye gitsem Ticaret Lisesini de yanımda götürüyorum” şeklinde konuştu.

MADO’YA ÖZEL ÖDÜL

Ticaret Lisesi buluşması v e pilav gününde bir ödül de Yaşar Pastanesine verildi. Buluşmanın sponsorluğunu yapan, pilav gününe dondurma ile katkı sağlayan  Lokantacılar ve Pastaneciler Odası Başkanı Erdal Kanbur adına plaketini, yine MADO ailesinin yüz akı, başarılı işletmeci Hacı Fidan aldı. Hacı Fidan, “Bu ödülü patronlarım adına alıyorum. Onları temsil için buradayım, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmalar ve plaket töreni ardından geleneksel etli pilav ve ayran ikramı yapıldı, takiben sese sanatçısı Neslihan Baltacı, güzel sesi ve yorumu ile misafirlere müzik ziyafeti çekti, amiyane tabirle dinleyenlerini kulaklarının pasını sildi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol