Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

MUSTAFA ÖZSOY DOĞUKENT’TEYDİ
 Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan aday adayı Mustafa Özsoy, kurmayları ile birlikte Mehmet Akif mah, Namık Kemal, Tevfik Kadıoğlu caddesindeki  esnaf ve vatandaşlarımızı beraberimizdekilerle  ziyaret etti, vatandaşlarımız ve esnafımızın dertlerini dinledi, öneri ve isteklerini not aldı..

Başkan aday adayı Özsoy yaptığı konuşmada;  
 "Değerli vatandaşlarım ve esnaf kardeşlerim. Bildiğiniz üzere adaylığımızı açıkladığımızdan bu yana yoğun bir şekilde sizlerinde teveccühü ile ziyaretlerimiz devam etmektedir.Bugünkü gezimizde bu bölgemizdeki vatandaşlarımızın köy garajı için isteklerde bulundular.Tabi bizler bu sorunu önceden bildiğimiz için Köy garajıyla ilgili plan ve projemizi anlattık. Köy Garajının Modern bir şekilde Şehir Merkezine yakın bir yerde kurularak özellikle doğu bölgemizdeki insanlarımızın merkeze rahat ulaşabilecekleri bir konumda olmasını istiyoruz. Bunun için uygun bir YER olarak Doğukent - Dulkadiroğlu mahalleri civarlarında yapmayı düşünüyoruz. İnsanlarımızın rahat edecek bu uygulama ile bu sorunu ortadan kaldırmayı hedeflemekteyiz. Araç ve Traktör galerilerin yoğun olduğu bölgemizdeki esnaf kardeşlerimiz için ise, sanayi bölgesine yakın bir yerde çevre illerimizdeki  modern tesisleri de örnek alarak  ve daha iyi hale getirerek galerici esnafımızın   bu mağduriyetini gidermek için yapılması gerekenleri anlattık.. Ayrıca bu bölge civarındaki önemli eksiklerden biride spor alanın olmamasıdır. Bunun için üç adet Spor Kompleksi yapılması için çalışmamız sürmektedir.

Artık geleceğimizin garantisi çocuklarımız ve gençlerimiz sokak aralarında görmektense bu alanlarda gelişmesini istiyoruz... Bizler halka hizmeti hakk'a hizmet olarak görüyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ında dediği gibi sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde hizmet edeceğiz. Gezilerimize kaldığımız yerden devam ederek, bu ziyaretlerde bize kapılarını açan tüm Dulkadiroğlu bölgesindeki vatandaşlarımıza yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Her zaman kendilerinin hizmetinde olduğumu belirtir saygı ve selamlarımı sunarım.." diye konuştu.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol