Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

MİMARLARIN DÜĞÜNÜ BAŞKA OLUR

 Hele hele damat ile gelin aynı meslek gurubu (mimar) içinden olunca, düğün daha başka bir anlam kazandı.

Sanayi ve iş dünyasının tanınmış ismi, Hacı Ali Şirikçi’nin kızı, (MÜSİAD Başkanı Atıf Şirikçi’nin yeğeni) güzel gelin A. Büşra ile, mimar babanın mimar oğlu Furkan Aktemur ile hayatını birleştirdi, bekarlığa veda ettiler, evliler kervanına katılan son halkayı oluşturdular.

Ekim ayının son gününde, Hünkâr Düğün Salonundaki düğünde, genç çiftlerin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç kıyarken, nikah şahitliklerini ise, AK Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Celalettin Güvenç ve bir önceki dönem milletvekili olan Sıtkı Güvenç, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Kahramanmaraş il müftüsü Muhammed Gevher yaparlarken, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, gençlere mutluluklar diledi.

DAMAT VE GELİN MİMAR OLUNCA

Her ikisi de serbest mimarlık yapan yakışıklı damat Furkan ve güzel gelin A. Büşra’nın mutlulukları gözlerinden okunurken, canlı müzik eşliğinde süren düğüne ayrıca katılanlar arasında Siirt Üniversitesi Rektörü, hemşehrimiz Prof.Dr. Galip Bakır, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan ve arkadaşları, Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali  Demirdöğen, DSBİ 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın, Tes-İş Şube Başkanı Ömer Lütfi Ergin yanında, sanayi ve iş dünyasının tanınmış isimleri ve her iki ailenin yakınları katıldılar.

Düğünde konuklara yemek ve tatlı ikramında da bulunuldu. 







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol