Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

MERAL SANKO PARK ZİYARETÇİLERİNİ BÜYÜLEDİ
 Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, cam üfleme tekniği ile cama şekil veren Ömer Meral’in atölye çalışması sırasında adeta şov yaptığını söyledi.

 

Meral’ın yaptığı birbirinden güzel cam eserlerin ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendiğini belirten Büyükaksu, “Sosyal ve kültürel etkinliklerle ziyaretçilerimizi çeşitli etkinliklerle buluşturuyoruz” dedi.

 

ÖMER MERAL KİMDİR

Rize’de 1977 yılında dünyaya gelen Meral, ilk, orta ve lise öğrenimi İstanbul'da tamamladı. 1994-1997 yılları arasında İstanbul Paşabahçe çevresindeki boncuk atölyelerinde çalışan Meral, 1997-1998 yıllarındaki askerlik görevimden sonra 2002 yılına kadar boncuk ve biblo çalışmalarına devam etti.

 

2002-2003 yıllarında İstanbul Beykoz Öğümce köyündeki Cam Ocağı Vakfı'nda boncuk yapımı ve takı tasarımı konusunda eğitmen olarak görev aldı. Vakıf bünyesinde dünyaca ünlü cam sanatçıları Steffen Orlowski, James de la Torre ile çalışma fırsatı bulan sanatçı, aynı zamanda James Minson’dan ders alma fırsatını bularak sanatını geliştirdi.

 

2003 yılından beri kendi atölyesinde çalışmalarını sürdüren Meral, 2010 yılından itibaren Fransa, Almanya ve Hollanda’da düzenlenen Mulifes kültür ve sanat fuarlarına davetli olarak katıldı.

2010 yılından itibaren de Fransa,Almanya,Hollanda'da düzenlenen MULİFES kültür sanat fuarlarına da davet edildim ve katıldım.2011 yılında Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi ve Avrupa birliği desteği ile oluturulan cam atölyesinin kuruluşunda ve daha sonra ders verecek eğitmenlerin yetiştirilmesinde görev aldım.Kültür bakanlığı ve Yerel belediyelerin kültür-sanat etkindiklerinde ve özel gösterilerde çalişmalarım oldu. Pekçok yerel ve ulusal gazate ve televizyon kanalında sanat çalışmalarımla ilgili röpörtaj,haber ve belgesel program yayınlanmıştır

SANKO PARK

 

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros,  İpekyol,  Defacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel, Dominos Pizza ve Avşar Sinemaları gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

 

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.


eğitmen olarak görev aldım.Bu arada vakıf bünyesinde dünyaca ünlü cam sanatçıları Steffen ORLOWSKI ,Jamex de la TORRE ile birlikte çalışma fırsatı buldum.Aynı zamanda değerli üstad James MİNSON'dan da ders alma fırsatım oldu.2003 yılından beri de kendi atölyemde çalişmalarımı sürdürmekteyim.eğitmen olarak görev aldım.Bu arada vakıf bünyesinde dünyaca ünlü cam sanatçıları Steffen ORLOWSKI ,Jamex de la TORRE ile birlikte çalışma fırsatı buldum.Aynı zamanda değerli üstad James MİNSON'dan da ders alma fırsatım oldu.2003 yılından beri de kendi atölyemde çalişmalarımı sürdürmekteyim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol