Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

MEHMET FİSKECİ UMRE YOLCUSU

 Haftanın ilk günü, Alcazar Oteli’ndeki kahvaltıda, bir gurup gazeteci arkadaşı ile bir araya gelen Mehmet Fiskeci, her ne kadar 15günlük Umre’ye gidecek olsa da okurlarını yazılarından mahrum etmeyeceğini söyledi.

 

MARAŞ’I BOŞ BIRAKMAYA GELMEZ!

 

GazeteciMehmet Fiskeci, “Allah nasip etti, Rabbim çağırdı, 15 günlük Umre yolculuğum Perşembe günü başlıyor. Önce Medine, sonra Mekke ve son durak Cidde derken, 5 Şubat’ta memleketimde olacağım. Bu sebeple sizlerle vedalaşmak, helalleşmek istedim. Geçtiğimiz hafta sonu, toplantılarda her ne kadar 15 gün yokum Maraş kafasını dinlesin dediysem de, Kahramanmaraş’ı; Kahramanmaraşlıları boş bırakmaya gelmez. Hem adımla, hem de editör yazılarım birer gün ara ile yayınlanmaya devam edecek” dedi.



KRAL, KRAL İLE RÖPORTAJA GİDİYOR!

 

Alcazar Oteli sahibi Yusuf Kökünöz’ün ifadesi ile ‘Kral gazeteci Suudi Kralının yanına gidiyor’cümlesinden yola çıkan Mehmet Fiskeci, meslek hayatında, özel yaşamında kırdığı, üzdüğü, incittiği arkadaşlarından ve meslektaşlarından özür diledi, ‘uzun yola gidiyorum, hakkınızı helal edin!’ diye konuştu.

Kahvaltılı buluşmaya katılan gazeteci arkadaşları ise Fiskeci’ye haklarını helal ettiklerini belirterek, ‘Güle güle git, güle güle gel, bize de dua et’ ifadesini kullanırlarken Fiskeci, ECDAD Turizm ile gideceğini belirterek, Mustafa Narlı ve Sait Doğan ile ECDAD turizm çalışanlarına teşekkür etti.

Meslektaşları, çıkışta Otel önünde bir de hatıra resmi çektirdiler.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol