Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

MEHMET AFŞAR’DA 23 NİSAN ŞENLİĞİ
  

 

Okul bahçesinde gerçekleştirilen kutlama törenleri saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Mehmet Afşar İlkokulu Müdürü Mustafa Akıllı’nın günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı kısa konuşmanın ardından kutlama etkinliklerine geçildi.

Velilileri de yoğun ilgi gösterdiği kutlama etkinliklerinde ilk olarak 3/A sınıfı öğrencilerinden  Duruş Ebrar Yıldız  “ 23 Nisan” adlı şiirini okudu.

Program sunuculuğunu okul öğrencilerinden Emine Palabıçak, Sema Bayır’ın yaptığı etkinliklerde ikinci olarak yine 3/A sınıfı öğrencilerinden Eda Balkan ve Ebrar Çolak sırasıyla 23 Nisan şiirlerini okudular.

Okulun 4/B sınıfı öğrencilerinin gerçekleştirdiği En Büyük Zenginlik Sağlıktır isimli skeç velileri duygulandırdı.

Mehmet Afşar İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Hayat Bayram Olsa” adlı ront gösterisini veliler ilgi ile izlediler.

Ana Sınıfı öğrencileri tarafından sergilenen “Palyaço” adlı gösteri büyük alkış aldı.

OKULUN 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN SERGİLEDİĞİ “GÜLSÜM’ÜN KISMETİ” ADLI SKEÇ İZLEYENLERCE ÇOK BEĞENİLDİ.

Okulun 4/B sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Güzellik Yarışması” adlı skeci ise davetlileri gülmekten kırdı geçirdi.

Mehmet Afşar İlkokulu 2/A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Egemen” adlı oyun ilgi ile izlenirken, aynı sınıftan Nevin Kardelen Aksu’nun  “23 Nisan Günü” adlı şiiri coşkuyla alkışlandı.

1. sınıf öğrencileri tarafından sahnelenen “Ah Dede, Vah Dede ” adlı gösteri de diğer öğrenciler de müzik eşliğinde eğlendiler.

4/A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Veli Toplantısı” adlı skeci ilgi ile izleyen veliler

4/B sınıfı öğrencisi Şeyma Kula’nın okuduğu  “23 Nisan” adlı şiiri beğendiler.

2/A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Ben Senin Yaşındayken” adlı skecin ardından

3 ve 4/A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösterinin ardından 4/B sınıfı öğrencilerinin hazırladığı “Ali İle Hülya” adlı skeç izleyenlere hoşça vakit geçirtti.

2/A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Türkiye’m ” adlı ront gösterisini izleyenler ayakta alkışlarken,  4/B sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu  “Damat Halayı”na  diğer öğrenciler de eşlik ettiler.

Oyunların sahnelenmesinin ardından sıra yarışmalara geldi ve 4.sınıf öğrencilerinin çuval yarışı, 2-A sınıfı öğrencilerinin Sandalye Kapma yarışı, 3.sınıf öğrencilerinin yaptığı Yumurta Taşıma yarışını ilgiyle izleyen öğrenciler hoşça vakit geçirdiler.

Programın son yarışmasında ise 4. Sınıf öğrencilerinin yaptığı halat çekme  yarışında da öğrenciler bir hayli eğlendiler.

Mehmet Afşar İlkokulu Müdürü Mustafa Akıllı programın sonunda yaptığı teşekkür konuşmasıyla programın düzenlenmesinde emeği geçen başta öğretmenler olmak üzere öğrencilere ve öğrencileri yalnız bırakmayan velilere teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol