Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

MAHMUT BAKIR ADI PARKTA YAŞAYACAK
 Kahramanmaraş Valiliği önünde bulunan ve yine merhum Mahmut Bakır tarafından yapımı tamamlanan park dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Vali Şükrü Kocatepe, açılışta yaptığı açıklamada, elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Mahmut Bakır'ın kentte kalıcı birçok eserde emeği olduğunu ifade ederek, Büyükşehir belediyesinin kendilerine Bakır'ın anısına bir park yapmayı teklif ettiklerini anımsattı.

Kocatepe, parkın daha önceden yapıldığını ancak Bakır'ın ölümünden önce büyük emeği olduğu için aynı yerin düzenleme çalışmalarını yapabileceklerini istediklerini ifade ederek, parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'ta Bakır'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını bu nedenle adını bir parkla yaşatmak için böyle bir çalışma başlattıklarını kaydetti.

İl Müftüsü Muhammet Gevher’in dua etmesinin ardından açılış kurdelesi kesilerek park gezildi.

Parkın açılışında Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri Vali Şükrü Kocatepe’ye teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Açılışa Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, İl Müftüsü Muhammet Gevher ile diğer ilgililer katıldı.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol