Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

MAHİR ÜNAL'DAN YENİ HAVALİMANI HAMLESİ!

Son günlerde artan şikayet ve karşılanmayan talepler sebebiyle, Havalimanında yaşanan uçuş sorunları ve şikayetlerden sonra çalışmalar hızlandı. Daha önce sık sık Türk Hava Yolları ile iletişime geçip sorunları dile getiren ve çözüm isteyen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri yeni bir hamle daha yapacak. Buna göre Pegasus, Sun Express gibi özel Havayolu şirketleri harekete geçirilecek.

Daha önce seferlerin artması için TSO doluluk garantisi bile vermişti. Buna göre Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın sorunun kısa vadede çözüm bulması ve alternatiflerin artması için Özel Havayolu Şirketlerinin en düzey yönetimi ile görüşecek. Bu görüşme neticesinde ise Havalimanından uçak seferi düzenlemeleri istenecek.

YETKİLİLERDEN SÖZ ALINDI MI?

Ak Parti Milletvekili Cihat Sezal, Türk Hava Yollarının Kahramanmaraş’a özel bir resti veya faaliyetinin olmasının söz konusu olmadığını bunun dönem dönem tüm şehirler için uygulandığı söyledi.

Cihat Sezal aynı zaman da kısa vadede ciddi sorun olan Kahramanmaraş - Ankara seferlerinin yedi güne çıkarılması için yetkililerden söz de alındığı öğrenildi.

Kaynak; Spor.MTV

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol