Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

MAHÇİÇEK: “BASIN MENSUPLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
 Mahçiçek, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerin kamu adına çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade etti.

Mahçiçek, mesajında şu düşüncelere yer verdi:

“Ülkelerin ve şehirlerin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basının, halkı bilgilendirme, eğitme, kamuoyu oluşturma gibi birbirinden önemli görevleri bulunmaktadır. Bu önemli meslekte mesai icra eden gazetecilerimiz de yağmurda, çamurda, sıcakta, soğukta özveriyle çalışarak, halkın doğru şekilde bilgilendirilmesine katkı sağlıyorlar. Bu bağlamda Kahramanmaraş’ta görev yapan gazeteci arkadaşlarımız da hem kentimizin dışa açılan penceresi hem de kamu icraatlarının halka ulaştırılması noktasında önemli bir görev ifa ediyorlar. Bu nedenlerle tüm gazetecilerin mesleklerinde uzun yıllar sağlık ve esenlik içinde çalışmalarını temenni ediyor, gazetecilerimizin basın bayramını kutluyorum.”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol