Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KSÜ REKTÖRÜ PROF.DR. KARAASLAN’DAN ZİYARETLER.
 İlk ziyaretine İl Emniyet Müdürü Adalar’dan başlayan KSÜ Rektörü Karaaslan Adalar’a ‘Hoş geldiniz’ diyerek yeni görevinde başarılar diledi. Üniversite ile Emniyet müdürlüğünün çoğu kez iç içe görev yaptığını dile getiren Rektör Karaaslan; “Sütçü İmam Üniversitesi de tıpkı Kahramanmaraş gibi diğer üniversitelere göre çok sakin bir üniversitedir. Arada sırada istenmeyen küçük olaylar olsa da sağ olsunlar emniyet ekiplerimizin olaylara soğukkanlı ve profesyonel yaklaşımları, bizimle koordineli çalışmaları olayları başlamadan bitirmeye yetiyor. Ben Sayın Müdürümüze Türkiye’nin en sakin kentlerinden birine hoş geldiniz diyor yeni görevinde başarılar diliyorum.”  dedi.

Ziyaretten duyduğu menmuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Adalar ise; “Sayın Rektörüme bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ımızın olduğu gibi Üniversitemizin de huzurlu ve sakin olmasına ayrıca çok sevindim. Buda Emniyetimizin Üniversite ile çok iyi koordinasyon içinde olduğunu gösteriyor. Dün olduğu gibi bu günde ve yarında her zaman Üniversitemizin yanındayız, çok teşekkür ederim” dedi.  


Ardından ilimize yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık’ı ziyaret eden KSÜ Rektörü Karaaslan Başsavcı Apaçık’a ‘Hoş geldiniz’ diyerek yeni görevinde başarılar diledi. Geçmişte Kahramanmaraş Adliyesi ve Üniversite işbirliği ile birçok projelere imza atıldığını dile getiren Karaslan; “Ben inanıyorum ki Sütçü İmam Üniversitesi olarak Sayın Başsavcımızla da çok güzel projelere imza atacağız, kendisine hoş geldiniz diyor yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Kendisinden önceki Başsavcımız Mustafa Küçük’ten Üniversite ile ilgili bilgiler aldığını ve bunun kendisini çok memnun ettiğini dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Apaçık ise; “ Üniversitemizin her zaman bizim yanımızda olacağından asla şüphemiz yok, elbette bir araya gelip Üniversitemizden nasıl faydalanabiliriz veya Üniversitemize nasıl faydalı olabiliriz konularında görüş alış verişinde bulunacağız. Bu nazik ziyaretinden dolayı sayın Rektörüme çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol