Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KÖPRÜLÜ KAVŞAK ÇİLESİ VE SÜRÜCÜLERE REVA GÖRÜLEN İŞKENCE!
 Hem de yedi ceddine!

Siyasiler, Kahramanmaraş-Göksun yolunun 2014 yılı sonunda biteceğini, trafiğe açılacağını, yani duble yol yapılacağını söylediler seneler evvel. Dilin kemiği yok, attılar da attılar, tuttular da tuttular ama gelinen noktaya bakıldığında, bu yolun değil bu yılın sonuna doğru, 2017’ye kadar bitirileceğini biri izah etsin, inandırsın, dişimi kıracağım.

Üniversite kavşağına bir üst geçit yapılıyor. Yapılacak, bitecek kısmet olursa…

ÇİLE ÇEKMEK ÜCRETSİZ, İŞKENCE BEDAVA

Tabi şehirlerarası seyir halinde olan otobüsleri, kamyonları ve diğer araçların sahiplerinin ne söylediğini, ne düşündüğünü bilmiyoruz. Tanımıyoruz, görmüyoruz onları. Ancak tanıdıklarımız, bildiklerimiz ve gördüklerimiz, çektikleri çile ve gördükleri işkence karşısında isyan bayrağını sallıyorlar, kazan kaldırıyorlar ve tepkilerini gösteriyorlarken, bu şehirden sorumlu olduğunu söyleyene sorumsuzlar, çıkıp da bir açıklama bile yapmadıkları gibi, seyirci kalıyorlar.

Hani, takımı ve oyunu en çok eleştirenler, o stada bedava girenlerdir derler ya, bizimkisi de o hesap.

Bizim insanların, şehrimizin alın yazısı bu, kaderi… Çile çekersin ücret istemezler, işkence görürsün para almazlar, “Ayıp ettin ha, bizden olsun!” derler pişkin pişkin!

KAVŞAK NE ZAMAN BİTECEK?

Herkesin sorduğu soru bu. Ne zaman bitecek, trafik akışı ne zaman rahatlayacak, insanların çilesi ne zaman son bulacak!

Köprülü kavşakta çalışan göstermelik 3-5 işçi var. Çalışmanın durduğu, işi üstlenen firma ile, ihaleyi veren arasında mahkeme olduğu iddia ediliyor.

Yani yolumuz, kavşağımız mahkemelik, haberiniz olsun!

Hayırlı olsun, torba dolsun, gözünüz aydın olsun!











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol