Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KMTSO’DA TEMSİLİ BAŞKAN
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, MADO Kadriye Kanbur öğretmenlerinden Mürüvet Yılmaz ve ailesi ile KMTSO’ya gelen Melisa Çevik, KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sıddık Ciğer’den makamı teslim aldı.

Konuklarla bir süre sohbet eden KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sıddık Ciğer: "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu ülkeyi çocuklara emanet etti. Bizler yarın bu koltukları, bu makamları sizlere teslim edeceğiz. Ama bu makamlar geçici. Makama aldanmamak lazım. Asıl olan hizmet etmek ve kalıcı eserler bırakmak." dedi.

Öğrenci Çevik, çevreye duyarlı bir toplum yetiştirmek adına daha çok çalışmalar yapılmasını ve doğanın korunmasını istedi.

KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sıddık Ciğer, bu konuda Kahramanmaraş Kağıt Fabrikası olarak Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde okullarda eğitim verdiklerini ve kağıt atıklarını topladıklarını ifade etti. Ciğer ayrıca, eğitimin önemine dikkat çekerek, öğrenciye tavsiyelerde bulundu. Ciğer, Avukat olmak istediğini söyleyen Melisa Çevik’e, Uluslararası Hukuk alanında hizmet edecek avukat olmasını tavsiye etti.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol