Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

K.MARAŞ PİAZZA, ZİYARETÇİLERİNİ BU KEZ ‘’EV’’LENDİRİYOR
 Hizmete açıldığı günden beri bölgenin buluşma adresi olan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi,  düzenlediği birbirinden cazip kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Hesaplı alışverişi daha cazip hale getiren yeni kampanya ile tek seferde her 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar hayallerini süsleyen konuta sahip olma şansını yakalayabilecekler.
ZE-DAŞ İnşaat tarafından yapımı devam eden Zekeriyaköy Evleri’nde 3+1 lüks bir daire sahibi olmak isteyenler şanslarını K.Maraş Piazza’da arayacaklar.  Ziyaretçiler, 12 Ekim 2013 ile 17 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacakları her 100 TL ve üzeri alışverişleri karşılığında hayallerini süsleyen süper lüks daire için bir çekiliş numarası alabilecekler.
Çocuk oyun alanı, sauna, Türk hamamı, fitness center, kapalı yüzme havuzu ve güvenlik hizmetleri olan Zekeriyaköy Evlerinden bu daireye sahip olmak isteyenlerin, yaptıkları alışverişi belgeleyen fiş ya da faturalarla AVM girişindeki danışma birimine kayıt yaptırmaları yeterli olacak.
Süper lüks daire, Milli Piyango idaresinin gözetimi ve noter huzurunda yapılacak çekilişin ardından sahibini bulacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol