Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

KIZ İMAM HATİP’TEN KUTLU DOĞUM PROGRAMI
 Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapılan Kutlu Doğum  programına ilgi oldukça yoğun oldu, salon binlerce misafirleri almadı. İmam Hatip öğrencilerinin söylediği ilahiler, şiirler ile Peygamberimizin kutlu doğumu görkemli bir programla daha anılmış oldu.

Açılış konuşmasını yapan Kız İmam hatip Lisesi Müdürü İsmail Direk,” Allah (c.c) bizleri Resulünün yolundan bizleri ayırmasın. Bu isyan denizinde, bu bataklığın ve korkulan hayatın içerisinde bizi O’nun yolunda O’nun gerçek ümmeti olarak yaşamayı ve inşaAllah insanlara örnek olmayı nasip eylesin.”dedi.


Daha sonra Okulun meslek dersleri öğretmenleri Peygamber efendimize naat ve şiirlerle andılar. Kız öğrenciler ise İlahi ve sahabelerin hayatlarından yapmış oldukları canlandırmalarla salondan büyük alkış aldılar.

Programa,12 Şubat belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu belediye başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Müftüsü Beyazıt Kanat, İlahiyat Fakültesi Dekanı İdris Şengül, Anadolu Erkek İmam hatip Lisesi Müdürü Yusuf Dönmez, Memur-Sen İl Başkanı Adnan Alagöz ile çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

Haber-Kamera: HACI ALİ GÜNEÇIKAN





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol