Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KENTİN KADERİ BU ÜÇ’LÜNÜN ELİNDE!
 Metin Doğan. AK Parti İl Başkanı… Yerel siyasetin zirvesinde. İlerleyen günler hakkında ne getirir, şimdilik konuşmak erken. Ama hedefleri olan bir isim. Güçlü bir lokomotif görevi yapıyor şu anda.

Lokomotif güçlü olursa, çekiş gücü ne kadar yüksek olursa, arkasındaki vagonların sayısının bir önemi yok. Metin Doğan şimdi bunu başarıyor.

Sempatisi ile siyasi yeteneği ile basın ile kurduğu sağlıklı diyalog ile yerel siyasette çıtayı yükseltmek için gayret gösteriyor. Sorumluluklarını bilerek,  ekibi ile…

PEKİ, YA ÖZDEMİR VE DEBGİCİ

Kuşkusuz siyasette görev alan herkesin ortak arzusudur bu şehre, bu topraklara, insanlara hizmet etmek. Hizmet için yola çıkanlar, elini taşın altına koyarlar, zaman mefhumu tanımadan çalışırlar, memlekete bir çivi çakılması noktasında özel yaşamlarından bile feragat ederler.

Av. Ahmet Özdemir bunlardan biri. Kentin büyümesine, gelişmesine, sosyal ve kültürel manada büyümesine katkı sağlamak için, şehrimize yeni yatırımlar gelmesi için, insanların yaşam standardının aratması için yoğun gayret gösteren Onikişubat İlçe Başkanı Av.  Ahmet Özdemir, uyumlu tavırları ile kamuoyundan ve özellikle basın camiasından en yüksek notu alan bir isim. Asil ve beyefendi…

Ömer Oruç Bilal Debgici… En yüksek düzeyde aile terbiyesi almış, beyefendi kişiliği ile, siyasete renk ve ivme kazandıran biri kardeşimiz. Dulkadirdoğlu İlçe Başkanı.

Zaman zaman eleştirsek de, o nezaketinden hiçbir şey kaybetmeyen bir dost. Güler yüzlü, sempatik, cana yakın ve inancımız odur ki, memleket sevdalısı, hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir güzel insan.

Özdemir ile Debgici de müthiş bir uyum çerçevesi içinde memleket için, Kahramanmaraş için, tüm insanlık için çalışırken, başta İl Başkanı Av. Metin Doğan olmak üzere, bize de onlara başarılar dilemek düşüyor.

İL BAŞKANLIĞI İÇİN KAPIŞIRLAR MI?

Siyasetin mihenk taşı ve İl Başkanı Metin Doğan, başkanlığı bırakacak. Niyeti milletvekili  olup, meclise gitmek. Hakkında hayırlısı olsun, derken, akla bir başka soru geliyor. Doğan’dan sonra il başkanı kim olur, koltuğa kim oturur.

Bugün birlikte uyum içinde çalışan her iki ilçe başkanı, yani Debgici ve Özdemir, yarın il başkanlık seçimi için karşı karşıya gelebilirler. Hangi seçim, hangi koltuk olursa olsun mesele, hiçbir güç, hiçbir zihniyet, onların dostluğuna helal getirmez.

İlçe kongreleri bittikten sonra, bakalım daha kaça aday çıkar.

Bekleyin!

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol