Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

“KENETLENMEYE HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”
 Dr. Yıldırım, mesajında, Büyük Önder Atatürk liderliğinde zaferle taçlandırılan Kurtuluş Savaşı sonrası, 29 Ekim 1923’te milli mücadeleyi gerçekleştiren Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ilan edilen Cumhuriyetin 92’nci yılının kutlandığına işaret ederek, “Millet olarak kenetlenmeye her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Birliğimiz, dirliğimiz ve bölünmez bütünlüğümüz için, Cumhuriyetimizin hangi şartlarda ilan edildiğini hatırlamamız dahi yeter” dedi.

 

“Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, canlarını hiçe sayarak, vatanın ve milletin bağımsızlığı uğruna gözünü kırpmadan canlarını veren şehitlerimizin armağanıdır” diyen Dr. Yıldırım, mesajında devamla şu görüşlere yer verdi:

 

“Türk Milleti azmin, kararlılığın, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini en zor günlerinde vermiştir. Türkiye Cumhuriyeti bunun en güzel örneğidir. ‘Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister’ diyen Büyük Önderimiz ve aziz şehitlerimizin kutsal emanetçileri olarak Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol