Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

KAVŞAK İSTEYEN VATANDAŞ YOLU TRAFİĞE KAPADI
  Kahramanmaraş’ta mahallelerinin girişine kavşak isteyen vatandaşlar yol üzerinde eylem yaptı. Sabahın erken saatlerinden itibaren toplanan yaklaşık 100 kişilik grup Kahramanmaraş-Adana karayoluna yürüyerek, yolu trafiğe kapadı.

 Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ile çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Servis yollarının da yapılmasını isteyen vatandaşlar, polisin tüm uyarılarına rağmen yol üzerinde oturma eylemi yaparak, sorunlarının çözüme kavuşturulmasını istediler.


  Bu arada önce megafon yoluyla vatandaşları uyaran polis, sesin istenilen düzeyde olmaması üzerine uyarılarını ekip otosundan sürdürdü. Saatler süren eylemde seslerinin yetkililere ulaşmasını isteyen vatandaşlar, vali ve belediye başkanının gelmesini istediler.

  Yolda kavşak olmaması nedeniyle toplu taşıma araçlarından inen vatandaşların, karşıya geçişler esnasında büyük tehlike yaşadığını ve çok sayıda ölümlü kazanın yaşandığını dile getiren mahalle sakinleri, konunun biran önce çözüme kavuşmasını istediler.

  Yaklaşık 3 saat süren eylemin sonunda, polisin ve bazı vatandaşların uyarıları üzerine mahalle sakinleri yoldan çekildi. Eylem süresince mahalle içerisinden yapılan trafik akışı ise vatandaşların yoldan çıkması üzerine normale döndü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol