Bu haber kez okundu.

KARAKÜÇÜK; “DEMOKRASİ SINAVI VERİLDİ”
 Bu düşüncede olanlardan biri de Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük idi. O da 30 Mart günü Türkiye’nin demokrasi ve medeniyet adına çok önemli bir sınavı başarı ile tamamladığını söylüyordu.

Başkan Karaküçük, mahalli seçimde, yüksek katılıma ulaşan 30 Mart gününde, demokrasinin en güzel örneklerinden biri olarak tarihe geçtiğini belirtirken, “Dünyadaki değişime uyum sağlayabilmek, kentsel rekabet yeteneğini sürekli kılmak, yerele kalkınmayı sağlamak ve insan odaklı belediyecilik hizmeti sunmak açısından 30 Mart yerel seçimleri kritik bir dönemeçtir. Büyükşehir statüsüne kavuşan Kahramanmaraş için yerel seçim, daha da anlamlıdır. Güçlü ekonomisinin yanında, güçlü altyapısı, sosyal imkânları ve kaliteli yaşam şartlarıyla da büyük kentler arasında olmayı hedefleyen Kahramanmaraş, yeni şehircilik anlayışı ile planlı ve sürdürülebilir kentleşmeyi sağlayacaktır” dedi.


KAHRAMANMARAŞ HALKINA TEŞEKKÜR! BAŞKANLARA TEBRİK

30 Mart mahalli seçimlerinin demokratik ve güven ortamında gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu da dile getiren Başkan Karaküçük, başta Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe’ye, milletvekillerine, siyasi parti temsilcilerine, belediye başkan adaylarına, güvenlik güçlerine, polis ve jandarma teşkilatlarına ve Kahramanmaraş halkına teşekkür etti.

“Seçimlerde başarı elde eden, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve tüm ilçe belediye başkanları ile belediye meclis üyelerine tebriklerimizi gönderiyoruz” diye konuştu ve sorumluluklarını yerine getirmede ortak akılla Kahramanmaraş’ı modern ve yaşanabilir kent sıralamasında yukarıya taşımada destekleri olacağının altını çizdi, sonra da; “Seçilenlerin yanlarında olacağız” diyerek sözlerine nokta koydu, seçim sonuçlarının ülkemize ve şehrimize hayırlı olması temennisini yineledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol