Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞLI İETT’CİLER KAHVALTIDA BULUŞTU
 Pazar buluşmaları, Kahramanmaraş Platformunda üstün ve gayretli çalışmalarıyla adından sıkça bahsettiren Elbistan dernek başkanı Mükremin Dernek ve ekibinin koordinatörlüğünde gerçekleşmekte.

Aralık ayı buluşması Pazar günü İstanbul Andırınlılar Derneğinde dernek yöneticisi Oğuz Bilgiç’in ev sahipliğinde muhteşem bir kahvaltısıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Andırın, Göksun, Elbistan, Afşin, Elbistan, 12 Şubat ve Ekinözü ilçesinden 40 kişi katıldı.

İETT çalışanları birlik ve dayanışma platformu adına Mükremin Dernek’in selamlama konuşmasıyla başlayan toplantı da her ay mutad bir şekilde bir araya gelinmesi kararlaştırıldı. İBB ‘de çalışan tüm hemşerilere ulaşılabilmesi için çalışma yapılmasına karar verildi.

Tüm Belediye Çalışanları Derneği BEL-SİM adına toplantı da hazır bulunan Türkoğlu ilçesinden ve aynı zamanda İBB Yol Bakım Onarımda personeli olan Ali Kalli, Genel başkanının da Kahramanmaraşlı olduğu BEL-SİM hakkında katılımcıları bilgilendirme ve bir sonraki toplantıya Ayvansaray’daki dernek merkezlerinde ağırlamak için davette bulundu. Toplantıya Topkapı kültür pasajında yer alan Andırın Derneği eski başkanlarından Halil Avan ile uzun bir dönem Maraşder Genel Merkezin Müdürlüğünü yapan Eyüp Kılcı da katıldı.

Platform Başkanı Mükremin Dernek yaptığı konuşma da; İETT’de çalışan Kahramanmaraşlılar, Kadıköy Hasanpaşa, Edirnekapı, İkitelli ve Alibeyköy garajlarıyla birlikte metrobüs garajında teşkilatlanmış durumdayız, dedi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol