Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ BAROSU BAŞKAN VE ÜYELERİ REKTÖR DEVECİ’YE ZİYARET ETTİ
 Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Baro Başkanı Av Vahit Bağcı’ya, Baro Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Arık, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Özkan Muslu ve Av Akif Bozdoğan eşlik ederken, Rektör Deveci heyetle bir süre görüştü. Sıcak bir atmosferde geçen görüşmede Baro Başkanı ve Üyeleri Rektör Deveci’ ye görevinde başarılar dilediler ve baro olarak yapacakları bir şey olduğunda yardıma hazır olduklarını belirttiler.

Rektör Deveci “Gerek baromuzun gerekse Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin Üniversitemizin daha hızlı gelişmesi için Kayseri ’de Erciyes Üniversitesinin yapımında nasıl Kayserililer Üniversitelerine sahip çıktı ise Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin de Üniversitemizin eksikliklerinin biran önce tamamlanması için desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı tarafından Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’ ye tarihi Dedeoğlu Konağı tablosu takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol