Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANI CEBRAİL ASLAN OLDU

Açık öğretim mezunu, özel şirketlerde şantiye müdürlüğü, Ankara Altındağ belediyesinde fen işleri müdürlüğü yapan ve aslen Kayseri’li olan Cebrail Aslan, bundan böyle itfaiye daire başkanı olarak görev yapacak.

Bilindiği üzere, Özcan Konuklar da dün Fatih Yoldaş’tan boşalan Fen İşleri Daire Başkanlığına atanmıştı.

CEBRAİL ASLAN KİMDİR?

1967 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon ve İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Çalışma hayatına özel sektörde başladı ve birçok inşaat, konut, hastane ve Çayyolu metrosu gibi projelerde şantiye şefliği yaptı.

2004-2018 yılları arasında Altındağ Belediye Başkanlığında sırasıyla Uzman, Fen İşleri Müdürü, Kentsel Tasarım Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

İş hayatı içerisinde kamu ihale mevzuatı, insan kaynakları yönetimi, etkin ve verimli çalışma ve iş sağlığı ve güvenliği gibi birçok proje ve eğitimlere katıldı. 07.04.2020 tarihinde İtfaiye Dairesi Başkanı olarak atandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol