banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

İSTİKRARA VE ZAFERE KESİLEN KURBAN!
 Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesinin hatırı sayılır esnaflarından olan Cengiz Akkaya, her ne şartlarda ve nerede olursa olsun, ülkenin huzura, barışa ve istikrara ihtiyacı olduğunu, 30 Mart mahalli seçimlerinde de vatandaşların oyunu ve tercihini bu yolda kullandığını belirterek, “Ülkemizde süregelen bir istikrar ortamı var. Biz işadamıyız. Avrupa’ya gidip geliyoruz. Ülkemizdeki barışı gölgelemek, istikrarı ve güven ortamını bozmak isteyenler vardı. AK Parti genel başkanı ve başbakan sayın R.Tayip Erdoğan oyunu bozdu, art niyetlilere fırsat vermedi. Ve de her yerde zaferini gösterdi” dedi, Kahramanmaraş’ta yerel seçimlere sonucu belediye başkanlığını kazanan adayları kutladı, tebrik etti, başarılar diledi.



ZAFERE VE İSTİKRARA KURBAN KESİLDİ

Seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesi dileğinde bulunan işadamı Cengiz Akkaya, zaferin ve huzurun şerefine dualar eşliğinde dana kestirdi, kutlamaya katılanlarca da fatihalar gönderilirken, daha sonra da arkadaşları ile öğle yemeği yenildi.

Eray Ticaret’teki dana kesme ve yemek törenine katılanlar arasında AK Parti Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat İlçe Başkanı Av.Ahmet Özdemir, Baro eski Başkanı Av. İsmail Kahveci, işadamı Atıf Şirikçi, Akkaya’nın sanayi sitesindeki arkadaşları, Onikişubat ilçe teşkilat üyeleri ve basın mensupları katıldı. 








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol