Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

İNSANLARIN MİDESİNİ DÜŞÜNÜYORUZ
 Sahipliğini, siyasetin ve iş dünyasının tanıdık ve dürüst ismi Yaşar İster'in yaptığı İster Ekmek Fırını, hem ekmek, hem de unlu mamülleri ile sorulan, soruşturulan ve tavsiye  edilen firmalar arasında gösterilirken, fırında üretilen, ustalığını da Abdullah Ermeydan'ın yaptığı ekmekler, tamamen doğal, hiçbir katkı maddesi içermiyor.

UN KALİTESİ ve İŞÇİLİĞİNE VERİLEN ÖNEM

İşletme sahibi Yaşar İster, 44 yıllık bir tecrübeye sahip olduklarını belirterek, insanların artık günümüzde doğal ürünlere  rağbet ettiğini, sağlıklarını daha çok düşündüklerini kaydederek; "İnsanlar ekmeğin ve unlu mamüllerin fiyatından çok kalitesine önem veriyorlar. Doğal-organik olan her şeye itibar eden insanların sayısı her geçen gün artarken, biz de ekmekleri doğal olarak üretmek istedik, bu da piyasada ve ekmek ihtiyacı hissedenler tarafından çok tutuldu, ilgi  gördü. Bunun için işletmemizin bitişiğine özel fırın kurduk. Gerek unu, gerekse içerdiği diğer maddelerle kaliteyi öne çıkarttık, insanların cebinden çok midesini düşündük" dedi.

PEKİ, MÜŞTERİLER NE DİYOR!

Günlük yaşamda her sektör doğallığı tercih eder, doğal ürünlere  itibar ederken, İster  Ekmek Fabrikası müdavimi olan müşteriler ise, ürettiği doğal-organik ekmek için hem Yaşar İster'e teşekkür ediyorlar, hem de; "Kimse kusura bakmasın da, rast gele yerlerden aldığımız ekmeklerde kalite yok. hem unu, hem mayası, hem de gramajında sorun var mı, bilemiyoruz, çoğu zaman yenmiyor, çöpe  gidiyor. Oysa ekmeklerin çöpe değil, mideye gitmesi gerekirken, üzülerek ifade etmek gerekirse, katkı maddesi içeren ekmeklerden çok, İster Ekmek Fabrikasından aldığımız ekmekleri tercih ediyoruz, eşe dosta tavsiye ediyoruz"  dediler.

İşletme sahibi Yaşar İster ise, son olarak, müşterilerin damak zevkine ve midesine hitap eden ürünü üretmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

 




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol