Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

İMAM TEHDİT EDİLDİ
 Olay,25.09.2014 saat 16:52-  17:20 saatleri arasında gelen bir telefon sonucunda gerçekleşti.

İmam Hatip Hamza Demir, polise ve savcıya yaptığı suç duyurursusunda şu ifadelere yer verdi.

 “Mustafa UNCU olduğunu söyleyen bir şahıs benim telefonumu, 4 defa arayarak rahatsız etti ve şunları söyledi;“Ben Mustafa UNCU. Sana mesaj çektim okumadın mı? Dedi. Ben, hayır dedim. Uncular Cami Lojmanından çıkacaksın. Çıkmazsan ben çıkarmasını bilirim. Görüşelim seninle dedi.  Ben de olur dedim. Ancak, bu gün müsait değilim yarın çarşıda buluşalım dedim. Kendisi ise; Çarşıda benim işim olmaz ben seni ararım nereye gel dersem oraya geleceksin anladın mı? Dedi. Ben ise; Kervan pastanesinde buluşalım ve konuşalım dedim. O ise, sen beni duymadın galiba. Ben seni yarın ararım. Ben nereye istersem, sen oraya geleceksin anladın mı?” Dedi. Beni zorla kendi istediği yere getirmek istedi. Tehdit etti. 155 polis imdat telefonunu aradım. Durumu anlattım. Mustafa UNCU adlı şahsın psikolojik sorunları olduğu söylenmektedir. Can güvenliğimden kaygı duyuyorum. Güvende olabilmem ve İmam Hatiplik görevimi yapabilmem için koruma talep ediyorum. Mustafa Uncu’dan şikâyetçiyim.”dedi. 

Sözkonusu şahsı Sacaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöğen ile Başkan yardımcısı Ömer Faruk Şirikçi’nin kışkırttığı söylentileri imamlar arasında konuşulmaktadır. Hamza Demir’in oturduğu lozmanı daha önce  Saçaklızade vakfı kullanmak istemiş, önce noterden ihtarname çekmiş, sonra da müftülüğe dilekçe vererek bu lojmanı istemeye devam etmiş ancak müftülüğün konuya sıcak bakmaması üzerine bu talebin sonuçsuz kaldığı belirtilmektedir. Konun doğruluğu ise mahkemenin yapacağı soruşturma sonunda ortaya çıkacak.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol