Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

İLK DÖNEMİNDE EFSANE OLDU
 AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Necati Okay ve ekibinin seçim çalışması nedeniyle gittiği Elmalar, coşkulu bir gün yaşadı. Muhtar Abdullah Kuzu’nun köylü onuruna kestirdiği büyük baş hayvanın etinden yapılan yemeğin ikram edildiği köyde, yeni dönem için de muhtarlığa aday olan Kuzu’nun misafirleri arasında AK Parti kurmayları da vardı. Dulkadiroğlu AK Parti Belediye Başkan Adayı Necati Okay, İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı yemekte konuşan Abdullah Kuzu, köyde ilk dönemi olmasına rağmen büyük hizmetler gerçekleştirdiğini söyledi.

Bin kişinin katıldığı yemekte önceki dönemlerde yaptığı çalışmalarla halkın teveccühünü kazanan muhtar Abdullah kuzu “ Bu güzel karşılama için halkımıza teşekkür ederim. Önceki dönemde köyümüzün ne sorunları varsa tek tek yapmaya çalıştım. İlk seçildiğimde köyümüze Sosyal tesis yaptırdım. Sosyal tesis 500-600 kapasiteli olup, düğün salonu ve taziye evi olarak kullanılmaktadır. Kuzu köyde su ve alt yapı sorunlarının'da çözüme kavuştuğunu ifade ederek, inşallah köy halkı tekrardan muhtar olmamı sağlarsa yeni yatırımların elmalar köyüne gelmeye devam edeceğini söyledi.


İkinci yılında yani 2010 yılında köyümüze kanalizasyon yaptırdım. Köyümüzün şebeke suyu baştan aşağı üç ovada ulaşılabilecek şekilde yapıldı. Köyümüze iki tane köprü yaptırdım ve ulaşım sorununu birazda olsa çözdüm. Kahramanmaraş Köyleri içerisinde en iyi yola sahip olan bizim köyümüzdür. Çocukların ve gençlerin sosyal aktivite olarak kullanabilmesi için park ve futbol sahası yaptırdım. 5 yıl içerisinde 8 tane iş yaptım” dedi.

Elmalar Köyü Muhtar Adayı Abdullah kuzu Artık köyümüz Dulkadiroğlu ilçesine bağlandığını söyledi, seçildiği takdirde ise yapacağı birkaç projeleri açıkladı. Kuzu, “ Kahramanmaraş Köyleri arasında yolumuz iyi ama artık Mahalle olacağı için standardın aşağısında olan yolumuzu asfalt ve Kilit taşı yaptıracağım. Köyümüz, Mahalle olacağı için bir lise ve Kuran kursu yaptıracağım. Gençler için Halı saha, voleybol sahası, Basketbol sahası gibi aktiviteler yaptıracağım. Gençlerin sorunlarını dinleyip ne istiyorlarsa yapmak için elimden geleni yapacağım” dedi. 




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol