Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ILICA’NIN MUHTARI KENAN KAYDI
 Dün beldesinde, ilçesinde belediye başkanı olanlar, köyüne ve işine dönerken, beldeleri yönetecek muhtarlar da seçimlere girdiler.

Bunlardan biri de tatil, sağlık ve turizm yerleşim yerimiz Ilıca idi. Bugün itibariyle nüfusu 2 bin olsa da, yaz aylarında, yani sezonda nüfusu 35 binlere ulaşan Ilıca’nın artık yeni patronu, yeni yerel yöneticisi Kenan Kaydı.

Ilıca için iki muhtar adayı vardı. Ki ikisi de bu tatil ve turizm yerleşim yerinin tanıdık simalarıydı. Bunlardan biri fırın ve pansiyon sahibi, işletmecisi Cuma Uzun, diğeri de esnaf (zücaciye) ve yine pansiyon işletmecisi Kenan Kaydı idi.


ILICA’YA GENÇLİK AŞISI

Sıcak suları ile ünlü Ilıca’da,  30 Mart Mahalli seçimlerinde gülen taraf genç isim, 31 yaşındaki Kenan Kaydı oldu.

Seçim stresini atmak üzere gittiğimiz Ilıca’da, çiçeği burnundaki Muhtar Kenan Kaydı ile karşılaştık caddenin ortasında. İsmail Kıyak’ın pastanesine oturup bir seçim değerlendirmesi yaptık. Kenan Kaydı’nın muhtarlık ile ilgili duygularını öğrenmek istedik, biz sorduk, o cevap verdi; “Ben bu beldenin, bu toprakların insanıyım. Burada herkesi tanıyorum. Hepsi de bizim dostlarımız, arkadaşlarımız ve akrabalarımız. Burada doğdum, burada büyüdüm. Mahalli seçimler öncesinde, dostlarımın tavsiyesi üzerine muhtarlık için aday oldum. Gencimi, azimliyim, ideallerim var. Bu gençlik heyecanı ile Ilıca’ya yararlı olacağıma, hizmet edeceğime inanıyorum” dedi ve kendisine inananları, güvenenleri mahcup etmeyeceğinin sözünü verdi ve ekledi; “Elimizden gelen her türlü hizmeti yöre halkına vereceğim” diye konuştu.


BAŞKANLARA BAŞARILAR DİLEDİM

Ilıca Muhtarı Kaydı, muhtarlık seçimini kazanması ardından, aynı zamanda da Büyükşehir ve mahallesi sınırları içinde olduğu için, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Onikişubat ilçe belediye başkanı olan Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a başarı dileklerinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Biz de, KİMLİK GAZETESİ olarak Ilıca’nın yeni patronu, çiçeği burnunda muhtarı Kenan Kaydı’ya başarılar diledik.














Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol