banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

İDARECİ BÜROKRATLAR BİRLİĞİ’NDEN EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
 Yaklaşık bir saati aşkın sürede gerçekleşen ziyarete İçişleri Bakanlığı Merkez Valisi Mustafa Tekmen de katıldı.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Başkanı Yücel CAN, 2009 yılında kurulan derneğin çalışmaları hakkında Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Baştürk’e bilgi verdi. Can ayrıca, Derneğin temel insan hak ve hürriyetlerine, emeğe ve çevreye saygıyı hukuk ve adalete dayalı yönetimi benimseyen bir yönetim anlayışına sahip olduğunu bu yüzden her şeyin başında millete hizmetin esas olduğunu söyledi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Baştürk, İdareci ve bürokratlar Derneğinin toplumda önemli bir boşluğu doldurduğunu bu anlamda bir Sivil toplum kuruluşu olarak bu konudaki çalışmalarını desteklediklerini belirtti.


BAŞTÜRK’TEN BİLGİLİ’YE TEŞEKKÜR!

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu ile ilgili olarak bir buçuk yılı aşkındır geldikleri yönetimde ülkemizi gururlandıracak başarılara imza attıklarını belirten Faruk Bilgili, Federasyonun önümüzdeki dönemdeki projelerini Genel Müdüre takdim etti.

Baştürk ayrıca, Emniyet Genel Müdürlüğü olarak Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonun çalışmalarını ve ülkemizde genç sporcuların yetişmelerine sağladıkları katkıdan dolayı da Faruk Bilgili’ye teşekkür etti.

Mali Müşavir Muhammet Bağrıaçık’ın ve Çevre Bakanlığı Müfettişi Ahmet Sandal’ın da katıldığı ziyaret, birlikte toplu fotoğraf çekiminden sonra son buldu.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol