Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

HIZLI TREN MARAŞ HATTINA BAĞLANACAK!

Bakan Lütfi Elvan, vesayet odaklarına karşı çok ciddi mücadeleler gerçekleştirdiklerini belirterek "Ama hiçbir zaman eğilmedik, bükülmedik hele de sizin emanetinizi hiçbir zaman yere düşürmedik" diye konuştu, partisince düzenlenen divan toplantısında yaptığı konuşmada, önemli bir süreçten geçtiklerini, dünyanın çok hızlı gelişim ve dönüşüm gösterdiğini, Türkiye'nin ise bu duruma son 12 yılda güçlü bir şekilde ayak uydurduğunu söyledi.

GÜÇLÜ VE KALKINMIŞ TÜRKİYE

AK Parti hükumetinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Türkiye'yi güçlü ve gelişmiş bir ülke haline getirdiğini belirten Elvan, "Recep Tayyip Erdoğan sizlerin desteğiyle cumhurbaşkanlığı makamına oturdu. Hemen akabinde genel başkanlık seçimi yapıldı. AK Parti tüm kadrosuyla ne kadar sağlam bir mayaya sahip olduğunu gösterdi ve özellikle dış politikada Türkiye'nin vizyonunu değiştiren Sayın Ahmet Davutoğlu'nu genel başkan olarak seçtik. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu inşallah Türkiye'yi ikinci bir atılım dönemine sokacak." dedi ve Türkiye'nin 2023 vizyonuna taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını anlattı, çok büyük zorluklarla karşılaştıklarını belirterek, "Vesayet odaklarına karşı çok ciddi mücadeleler gerçekleştirdik ama hiçbir zaman eğilmedik, bükülmedik, hele de sizin emanetinizi hiçbir zaman yere düşürmedik. Sizin emanetinize hep sahip olduk. Devletle milletin bütünleşmesini sağladık. Ülkenin kronikleşmiş ne kadar sorunu varsa korkmadan, üşenmeden, yılmadan üzerine gittik" diye konuştu.

HALKIN DESTEĞİ SÜRDÜĞÜ MÜDDETÇE

Bakan Elvan, halkın desteği sürdüğü müddetçe Türkiye'nin büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğini dile getirdi,  bugüne kadar vesayet odaklarına karşı verilen mücadelenin bundan sonra da devam edeceğini ifade ederek Kahramanmaraş-Kayseri karayolunun Göksun bölümüne kadar olan kısmının en kısa

sürede bitirilerek vatandaşın rahatlatılacağını bildirerek kentte son zamanlarda dile getirilen hızlı tren sistemiyle ilgili olarak da; "Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep ve Mardin'e ulaşan hattın bir kısmında çalışmalara başladık. Kahramanmaraş da bu hatta bağlanacak" dedi.

Gezi ve incelemelere ayrıca,  AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Milletvekilleri Dt. Sıtkı Güvenç, Dr. Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, eski milletvekillerinden Ali Sezal ve Cafer Tatlıbal, belediye eski başkanı Mustafa Poyraz, köy ve mahalle muhtarları  ile çok sayıda partili katıldı.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol