Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

 HEYECAN ARTARAK DEVAM EDİYOR
 Sağlık-Sen Şubesi binasında düzenlen imza törenine Kahramanmaraş Sağlık-Sen Şube Başkanı Bünyamin Mutlu DEMİRCİ ,  Binevler  Menar Şube Müdürü Esra KELEN, öğretmenler Büşra ÖNGEL ,Selda NEBİLER ve Paksoy Danışmanlık Tic. Ltd. Şt. Müdürü Tülay ALTUN katıldı.İmzalanan protokolle Sağlık-Sen üyelerine Menar Mental Aritmetik Merkezinde %20 indirim uygulanacak.

İmza töreninde basına açıklamalarda bulunan Binevler Menar Şube Müdürü Esra KELEN Türkiye genelinde 273 şubesi olan  ve 32.740  öğrencisi bulunan  Menar Mental Aritmetik  Merkezinde , insan beyninin gizli potansiyelini harekete geçirerek , eğlenerek-öğrenme ilkesi ile çocuklarda hızlı zihinsel gelişim sağlayan ve çocuklara  aritmetik beceriler kazandıran bir program sunuyoruz.Çocuklarımız bu eğitimle birlikte ; daha gelişmiş sağ ve sol beyin , hızlı ve doğru hesaplama , matematik sevgisi , keskin görüş işitme ve algılama , güçlü konsantrasyon ve dikkat , gelişmiş analitik düşünce , yaratıcılık , daha güçlü bellek , hızlı refleks  ve en önemlisi  gelişmiş özgüven becerilerine sahip oluyorlar.Menar Mental Aritmetik Merkezinde  çocukların zekalarının serbest kalması , yaşıtlarına göre fark edilir  zihinsel beceriler kazanmaları , sağlam bir matematik temeli inşa etmeleri , dikkat , konsantrasyon , bellek ve hayal gücünü geliştirmesi , üstün sözel becerilerle kendini ifade edebilmesi , sınavlarda hız kazanması  ve tüm bunlara bağlı olarak özgüveni yüksek bir  birey olarak yetişmesi amaçlanıyor ve sağlanıyor.”şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş Sağlık-Sen Şube Başkanı Bünyamin Mutlu DEMİRCİ de  “Çocuğunuzun zekasını serbest bırakın” sloganıyla çalışmalarını yürüten bu  merkezin  Kahramanmaraş ’ta eğitimde yeni bir heyecan oluşturduğunu  , çocuklarımızın bu tip eğitim merkezlerinden faydalanması gerektiğini  , zamanın şartlarına göre dirayetli nesillerin yetişmesi için bu eğitim merkezlerin gerekliliğini anlatarak düzenlenen imza töreninden dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.Biz Sağlık-Sen olarak; üyelerimizin taleplerine göre çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.Bu hizmetten üyelerimizin çocuklarının da faydalanmasının iyi olacağını düşündük ve Kahramanmaraş Menar Ailesiyle bu protokolü imzaladık.Hepimize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Paksoy Danışmanlık Tic. Ltd. Şt. Müdürü Tülay ALTUN da Menar Mental Aritmetik Merkezi İlimizin  eğitiminde ki başarısına yardımcı  ve destek kuvvet olarak katkı sağlayacak. Menar’la çocuğunuzu muhakkak tanıştırın , bu eğitimle  birlikte çocuklarınızın  beyninde keşfedilmeyi bekleyen odaların kapılarının Menar anahtarıyla açılmasını sağlayın.”dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol