Öne Çıkanlar YATIRIMCI HER ANLAMDA KORUNUYOR MHP İLK TOPLANTIYI YAPTI PROF. AYCAN: ÇANAKKALE BU AYIP HEPİMİZE YETER! MİLLETTEN BAŞKA EFENDİ TANIMAM

Bu haber kez okundu.

HERİFF BERBER SALONU AÇILDI

 Yeni Şehir Mahalle’si 22. Sok. No: 5’de açılan HERİFF berber salonunda, gelen müşterilerin keyifle vakit geçireceği birçok imkân sunuluyor.

1986 yılından bu yana sektörde faaliyet sürdürdüklerini belirten HERİFF berber solunu işletmecisi Murat Domurcukgül, mekânlarının Kahramanmaraş’ta ve bölge illerde bir ilk olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Murat Domurcukgül şöyle konuştu; “İşyerimiz 3 katlı ve 600 metrekarelik alana sahiptir. İçerisinde masaj salonu, manikür-pedikür, V.i.P Odaları, mescidimiz, duş kabinlerimiz, cilt bakım odaları bulunmaktadır. Çocuklarımız için özel bölümümüz var.  Özel cafe bölümümüz var. Gelen müşterilerimizin keyifle vakit geçireceği bir salon haline getirdik. Kahramanmaraş’ta ve bölge illerimizde bunun gibi berber salonu yok. Biz ilk oluyoruz. Umarım, Kahramanmaraşlılar buranın kıymetini bilirler” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol