Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

HER İŞİMİZ MAHKEMELİK
 Her işimiz sakat, her işimiz yarım, her işimiz adliyelik, her işimiz kavgalı-gürültülü, her işimiz pis koku saçıyor. İktidarı ve gücü elinde tutanlar ise seyrediyor!

 

KSÜ KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI

Bir köprülü kavşak yapımına başlandı. KSÜ Kavşağı deniliyor. Aylardır sürüncemede. Birkaç işçi, çalışıyor gibi gösteriliyorsa da, sorun kimde, hangi mahkeme bakıyor? Karayolları Bölge Müdürlüğünün tutumu ayrı bir âlem, müteahhidi de öyle. Taşeron firma yeterli mi? belirsizlik sürüyor!

 

BALIK PAZARI VE ŞERBETÇİ

Köylü pazarı dediğimiz dere içinde bir balık pazarı vardı. Mirasçılardan Erkan Şerbetçi, balık pazarı için, yeni belediye pasajı için ha bire dosyalar hazırlıyor, mahkemelere gidiyor, şikâyet dilekçeleri veriyor, bu arada zabıtalar sanki karargah kurmuş gibi mekandan çıkmıyor. Hâkimler geliyor, zabıt tutuyor, neticede sıfır! Otopark işi de şimdilik yatmış durumda.   

 

ŞAHİN ÇIRÇIR OLAYI

Adana yolu üzerinde, arsa sahibi Şahin Çırçır. Önündeki küçük bir alan servis yoluna dahil edilecekti, mahkeme uzadıkça uzadı, insanlar bıktı, sürücüler illallah dedi, ancak çözümlendi denilen hadiseden sonuç alınamadı, alınacak gibi de gözükmüyor.

 

SEZAL PETROL İSTASYONU

Havaalanı, uçakların iniş-kalkışı için sorun olduğu söylenen Sefa Sezal’a ait akaryakıt istasyonu. Milletvekilleri çıktı ekrana, problemin çözüldüğünü söyledi. Akaryakıt istasyonu sahibi ise, aksini iddia ediyor, emsal değerde yer gösterilmediği veya istediği bedel verilmediği için uzayanlar, sürüncemede kalanlar listesine ekleniyor.

 










Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol